VINPROVNING

VAD KOSTAR EN VINPROVNING?


Standardpris är 395:-ink.moms/person (minst 10 deltagare eller en minimidebitering på 3 950:-).
I priset ingår vinprovning med föredrag och tillhörande faktablad, samt hyra av vinglas. Kostnad för vin tillkommer beroende på tema och antalet deltagare, vanligtvis under 99:-/person.

Är ni fler eller färre än 10 deltagare - hör av dig så kan vi säkert ordna något som passar er!

VAR KAN PROVNINGEN HÅLLAS?


Jag kommer hem till dig eller till ditt företag (i eller i närheten av Karlstad) och håller vinprovning. I en bostad går det bra att hålla vinprovning var som helst så länge det finns ett bord med plats för antalet deltagare. På ett företag gäller detsamma och det går utmärkt att vara i ett konferensrum, en personalmatsal eller liknande. Om ni inte har lokal kan det eventuellt lösas, hör av dig med en förfrågan i så fall!

HUR LÅNG TID TAR PROVNINGEN?


Vanligtvis tar det ungefär 1,5 – 2 timmar men vi kan hålla längre eller kortare vinprovningar efter överenskommelse.

VILKA DRYCKER KAN VI PROVA?


Jag anpassar en dryckesprovning kring en mängd olika teman. Vill du veta mer om något av världens vinländer eller dyka ner i en specifik region? Är du intresserad av mat och dryck i kombination och vill lära dig förstå sambandet? Kanske olika stilar eller typer av vin  – mousserande, starkvin, dessertvin eller varför inte alkoholfria alternativ?

PÅ JOBBET

Samla kollegorna för en vinprovning eller varför inte en serie vinprovningar med olika teman - vi lägger upp en plan tillsammans. Ett konferensrum går fint att hålla en vinprovning i...

-

Personalaktiviteten

After Work

Avdelningsfesten

HEMMA HOS DIG

Jag kommer hem till dig och håller vinprovning. I hemmet går det bra att hålla vinprovning var som helst så länge det finns ett bord med plats för antalet deltagare.

-

Kompisgänget

Födelsedagen

Sommarfesten

I FÖRENINGEN

Utmana smaklökarna efter årsmötet! Samla styrelsen eller medlemmarna till en vinprovning. Finns det en klubblokal så går det att prova vin.

-

Säsongsavslutningen

Årsmötet

Jubiléet